Palkki


Divicon on sertifioitunut Eizo Medical näyttöjen valtuutettu toimittaja SuomessaMiksi diagnostinen näyttö on oikea valinta lääkärien työkaluksi

Diagnostiset näytöt ovat kalliimpia kuin perusnäytöt, mutta laadultaan parempia ja kestävät pidempään. Lisäksi niistä tehtävä diagnostiikka on tarkempaa ja nopeampaa. Kun diagnostisiin näyttöihin lisätään laadun etävalvonta ja paikalla tapahtuva, STUKn vaatima vuosittainen tarkastus, on niiden laatu varmistettu ja näyttöjä voidaan käyttää huoletta potilaan hoidossa.


Mitkä ovat radiologisten kuvien katselussa käytettävien diagnostisten näyttöjen edut

- Näytöt ovat Dicom-kalibroituja eli harmaasävyjen oikenlainen esittäminen - kuvista näkyy kerralla isompi määrä harmaasävyjä kuin ei-kalibroiduista perusnäytöistä. Tämä vähentää kuvien ikkunointia ja lisää diagnostiikan laatua sekä nopeuttaa työtä.

- Riittävä pikseleiden määrä - yksityiskohtien erottuminen kuvista varmistettu

- Riittävä kirkkaus - kuvista erotetaan suurempi määrä harmaasävyjä kerralla ja harmaasävyt erottuvat toisistaan optimaalisesti.

- Näytöissä on optiikkaa ja softaa - ne huolehtivat näytön kirkkauden ja kalibroinnin stabiiliudesta ja mahdollistavat näytön etävalvonnan.

- Näytöissä on laadukkaat komponentit - näyttöjen käyttöelinkaari selvästi pidempi kuin perusnäytöillä.


Mitä tarkoittaa diagnostisten näyttöjen laadunvalvonta

- Käyttäjä ei erota näytöissä hitaasti tapahtuvia muutoksia, kuten esimerkiksi kirkkauden hiipumista. Tämän vuoksi näytöissä oleva laadunvalvonta, ohjelmisto ja optiikka huolehtivat näytön toimivuudesta. kyseisiä toimintoja ei perusnäytöissä ole

- Kaikissa työasemissa tapahtuu ajan kuluessa usein muutoksia, jotka voivat vaikuttaa näytön ja kuvan laatuun. Laadunvalvontapaketin avulla varmistetaan, että näyttö pysyy jatkuvasti optimaalisella tasolla ja virhetilanteet korjataan mahdollisimman nopeasti.

- STUK:n vaatima vuosittainen näyttöjen paikanpäällä tapahtuva tarkempi mittaus ja arviointi kuuluu pakettiin. Tällöin asiantuntijat mittaavat näytöt laadukkailla mittareilla ja varmistavat, että näyttöä voidaan taaas käyttää etävalvonnan turvin.
200421 EIZO Reseller Certificate Divicon new

rx850-multi-modality-series-a7