Divicon Oy toimi yhteistyössä Suomen huippukardiologien kanssa Oulun golftapahtumassa tukien lauantai-illan juhlabankettia.

Banketin yhteydessä Divicon Oy kertoi teknisen asiantuntijan Esa Liukkosen ja pohjoisen myyntijohtaja Kai Laatikaisen toimesta yhtiön toiminnasta ja diagnostisten näyttöjen käytettävyydestä Suomen terveydenhuollossa sekä laadunvalvonnan merkityksestä että lainsäädännöistä ja suosituksista.

Aihe herätti erittäin paljon keskustelua ja kysymyksiä. Huolta herätti lähinnä terveyskeskuksien tilanne diagnostisten näyttöjen puuttumisen suhteen tehtäessä potilaalle tärkeitä jatkohoitopäätöksiä ja paljon kommentteja tuli myös siitä, kun kallis kuvantamisketju rakennetaan terveydenhoitoyksikköön, voidaan koko ketju mitätöidä väärällä näyttöratkaisulla ketjun loppupäässä. Ennen kaikkea kyseessä on potilasturvallisuus.

Divicon Oy toimittaa laadukkaat ja kustannustehokkaat huipputeknologialla varustetut ratkaisut terveydenhuollon tarpeisiin.
Divicon Oyn edustamat Japanilaiset Eizo-monitorit ovat osa kestävää kehitystä ja niissä on otettu valmistuksesta lähtien huomioon vihreät arvot.
Divicon Oy kiittää Suomen huippukardiologeja yhteistyöstä ja emeritusprofessori Heikki Huikuria tilaisuuden mahdollistamisesta yhtiöllemme.