Graafiset näytöt: ColorEdge

EIZO ColorEdge näytöt ovat ammattilaisen valinta graafiseen työskentelyyn sekä terveydenhuoltoalalla sinne missä tarkalla värintoistolla on oikeasti merkitystä.

Kuvan ja värin tarkkuus

Tarkan / suuren kontrastin, kirkkaan ja terävän näytön luomiseen liittyy monia asioita. Tarkennamme jatkuvasti monitoritekniikkaamme, käytämme vain huippuluokan materiaaleja ja kalibroimme kaikki näytöt huolellisesti tuotannon aikana. Näiden ponnistelujen tuloksena voit aina luottaa erinomaiseen kuvan toistoon.

Valmiina käyttöön heti pakkauksesta – täydelliset asetukset suoraan tehtaalta

Jokainen ColorEdge näyttö mitataan ja konfiguroidaan optimaalisesti tehtaalla, joten sitä voidaan käyttää heti sen jälkeen, kun se on poistettu laatikosta. Tätä varten punaisen, vihreän ja sinisen kanavan gammakäyrät tarkistetaan ja korjataan tarvittaessa. Tämän ainutlaatuisen EIZO-tehdaskalibroinnin avulla käyttäjä voi aloittaa näytön käytön esiasetetun gamma-alueen kanssa heti laatikosta. Tämä huolellinen kalibrointi tehtaalla varmistaa, että käyttäjä voi kalibroida näytön nopeasti tarvittaessa uudelleen ColorNavigatorilla.

EIZO näyttöjen takuuaika on viisi vuotta, me luotamme siihen että laadukkaista komponenteista valmistettu näyttö kestää sinun käytössäsi pitkään.