RadiNET Pro etälaadunvalvontaohjelman avulla voidaan suuri joukko lääketieteellisten kuvien käyttöön tarkoitettuja näyttöjä hallinnoida keskitetysti, mikä parantaa laadunvalvontaprosessien seurannan tehokkuutta. Organisaation näytöt kytketään valvontaan tietoturvallisesti. Asiantuntijoilla on näkymä näyttöjen ominaisuuksiin reaaliajassa ja he voivat suorittaa tai suunnitella laadunvalvontatoimenpiteitä mistä tahansa helposti ja nopeasti. Lisäksi RadiCS ja RadiNET Pro käyttävät samaa graafista käyttöliittymää, mikä helpottaa ohjelmien käyttöä.

Etäkalibrointi säästää aikaa

Laadunvalvontatehtävät, kuten testaus ja kalibrointi integroidulla etusensorilla (IFS), voidaan suorittaa etänä. Tämä vähentää dramaattisesti käyttäjien ja järjestelmänvalvojien aikaa ja vaivaa näyttöjen paikan päällä tapahtuvaan kalibrointiin.

Tietojen hallinnointi

RadiNET Prolla voidaan näyttää näyttöjen mallinimi ja käyttöaika. Lisäksi tiedot tietokoneesta ja näytönohjaimesta, organisaatiosta ja asennuspaikasta voidaan tallentaa. Näyttöjen keskimääräistä kokonaiskäyttöaikaa voidaan hallita tehokkaammin esimerkiksi vaihtamalla pitkiä aikoja käytössä olleet näytöt lyhyemmäksi ajaksi käytettyihin.

Ryhmäasetus

Näytön vastaanotto- ja määräaikaistestien sekä säätämisen ajoituksen lisäksi ryhmäkäytännön avulla voidaan määrittää ajoitukset taustavalosäästäjälle ja näytön virtakytkinasetuksille kunkin organisaation tarpeen mukaan. Tämä ryhmäasetus voidaan asettaa jokaiselle organisaatiolle tai osastolle käyttämällä näytön intuitiivista ohjattua toimintoa.

Täysin varustettuna RadiNET Pro pystyy hallitsemaan koko asiakasverkkoa jopa 8000 näytöllä ja jopa 1000 työasemalla – diagnostisista näytöistä RIS-näyttöihin.

Varoitusilmoitukset

Jos näytön kuvanlaatu on tarkistettava, automaattinen ilmoitus lähetetään määritettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Raportointitoiminto

Jokaisen näytön yksityiskohtaiset tiedot on koottu raporttiin, joka sisältää tiedot käyttöönottopäivästä, kalibrointitoimintojen mittaustuloksista sekä vastaanotto- ja määräaikaismittauksista. Raportti on helposti tulostettavissa. Lisäksi useiden näyttöjen raporit voidaan luoda ja tulostaa samalla kertaa.

Muut ominaisuudet:

  • Näytön vaihdon ennustaminen
  • RadiCS-ohjelmiston etäpäivitys
  • CSV-tiedostojen vienti

Jokaisen näytön mukana toimitettava RadiCS -laadunvalvontaohjelmisto mahdollistaa monitorien kattavan ylläpidon ja validoinnin, joka kattaa kaikki näkökohdat kalibroinnista ja hyväksynnän / johdonmukaisuuden testauksesta arkistointiin.

Lisätietoja RadiCS-ohjelmistosta