EIZO RADIFORCE MX317W

30.5 tuuman ja 8 megapikselin diagnostinen värinäyttö takaa terävämmät yksityiskohdat. MX317W näyttää radiologisten kuvien harmaasävyt oikein koko näytöllä.

30,5 tuuman värinäyttö tekee vaikutuksen 4K:n resoluutiolla (4 096 x 2 160 pikseliä), joka varmistaa entistä tarkemmat yksityiskohdat. MX317W loistaa myös puhtailla väreillään ja valoisuudellaan DUE (Digital Uniformity Equalizer) -toiminnon ansiosta. Sen avulla MX317W toistaa radiologisten kuvien vivahteet ja harmaasävyt koko näytössä. DICOM-näyttökäyrä on määritetty valmiiksi tuotannon aikana. Se varmistaa harmaasävyjen virheettömän toiston. MX317W-näytössä on anturit ympäröivää valoa ja kalibrointia varten. Kokonsa ja kuvanlaatunsa vuoksi MX317W sopii erityisen hyvin useiden eri alueiden kuvantamista koskevaan diagnosointiin ja 3D-mallien katseluun. USB-C liitännän ansiosta voit hyödyntää näyttöä myös telakointiasemana kannettavalle tietokoneelle. Näytössä on LAN verkkoliitäntä sekä USB-keskitin, johon voit liittää USB laitteita kuten näppäimistön ja hiiren. Näin saat kannettavan tietokoneen kytkettyä näyttöön kytkemällä pelkästään yhden kaapelin kiinni kannettavaasi.

Näyttöjen laadunvalvonta

Asianmukaisen, diagnostisen näytön hankinta ei yksistään riitä laadukkaan toiminnan varmistamiseksi. Näyttöjen suorituskyy laskee ajan saatossa, joten näytöt vaativat sekä automaattisen laadunvalvonnan että myös kohteessa tapahtuvan säännöllisen laadunvalvonnan käyttäjän toimesta ja asiaan perehtyneen asiantuntijan toimesta. (AAPM, STUK, mm. Liukkonen 2010, Säteilylaki 859/20181, §30, Säteilyturvakeskuksen määräys säteilylähteiden käytönaikaisesta säteilyturvallisuudesta ja säteilylähteiden ja käyttötilojen poistamisesta käytöstä STUK S/5/20192 liitteet 2, 3, 4, 5, 12).

Uudet kansalliset suositukset ovat tulossa mahdollisesti jo tänä vuonna (2021).

Divicon Oy toimii näyttöjen laadun ja laadunvalvonnan osalta etupainotteisesti ja toimittaa aina uusimpien suositusten mukaisia näyttöjä sekä laadunvalvontapalveluja.

Katso lisää: Näyttöjen laadunvalvonta