EIZO RADIFORCE RX1270

30.9 tuuman ja 12 megapikselin diagnostinen värinäyttö kaikkien kuvien katseluun ja haastavaan työskentelyyn. Parasta laatua! Primäärinäyttö.

12 megapikselin resoluution ansiosta RX1270 korvaa tavalliset kahden näytön ratkaisut tehokkaasti yhdellä laitteella diagnostisissa asemissa. Näyttö helpottaa lähes kaikkia ripustuskäytäntöjä, joten käyttäjät pääsevät nauttimaan hyvästä ergonomiasta diagnosoinnin aikana. Yleislaitteena näyttö on tarkoitettu harmaasävy- ja värikuvien katseluun. Sen pieni pistekoko 0,155 mm antaa yksityiskohtaisen näkymän radiologisiin kuviin, kuten mammogrammeihin ja mikrorakenteisiin. Se näyttää terävästi ja samanaikaisesti monia erilaisia kuvia 78,4 cm:n näytöllä sujuvoittaen ja optimoiden radiologisen diagnostiikan työprosesseja. Suuri näyttö vie paljon vähemmän pöytätilaa kuin useat erilliset laitteet. Pään liikkeitä tarvitaan vähemmän, mikä merkitsee parannusta näytön katselumukavuuteen. Yksilöllisesti ohjattava, miellyttävä valaistus näytön takana ja kohdevalo edessä parantavat ergonomiaa muutoin pimeässä lukuhuoneessa.

Näyttöjen laadunvalvonta

Asianmukaisen, diagnostisen näytön hankinta ei yksistään riitä laadukkaan toiminnan varmistamiseksi. Näyttöjen suorituskyy laskee ajan saatossa, joten näytöt vaativat sekä automaattisen laadunvalvonnan että myös kohteessa tapahtuvan säännöllisen laadunvalvonnan käyttäjän toimesta ja asiaan perehtyneen asiantuntijan toimesta. (AAPM, STUK, mm. Liukkonen 2010, Säteilylaki 859/20181, §30, Säteilyturvakeskuksen määräys säteilylähteiden käytönaikaisesta säteilyturvallisuudesta ja säteilylähteiden ja käyttötilojen poistamisesta käytöstä STUK S/5/20192 liitteet 2, 3, 4, 5, 12).

Uudet kansalliset suositukset ovat tulossa mahdollisesti jo tänä vuonna (2021).

Divicon Oy toimii näyttöjen laadun ja laadunvalvonnan osalta etupainotteisesti ja toimittaa aina uusimpien suositusten mukaisia näyttöjä sekä laadunvalvontapalveluja.

Katso lisää: Näyttöjen laadunvalvonta