Toimistonäytöt: EIZO FlexScan

EIZO FlexScan mallit terveydenhuoltoon, toimistoon ja kotiin.

EIZO FlexScan näytöt terveydenhuoltoon, toimistolle, yritykselle ja työasemallesi kotiin – ensiluokkainen kuvanlaatu, erinomainen ergonomia ja viiden vuoden takuu. Kaikissa Eizon FlexScan malleissa on DICOM asetus.

Ammattilaisen PC-näytöt toimistoihin ja koteihin

Toimisto, kotitoimisto vai avotoimisto? Käyttöalueesta riippuen suosittelemme, että tarkastelet tiettyjä näkökohtia valitessasi uutta näyttöä. Kun löydät oikean näytön, joka täyttää kaikki sinulle näyttävät vaatimukset, työsi on huomattavasti helpompaa ja tehokkaampaa.

Laadukkaissa toimistonäytöissä yhdistyvät ergonomiset ja taloudelliset ominaisuudet sekä erinomainen kuvanlaatu ja kestävyys.

Kotitoimiston näytöt

Paljon on muuttunut sen suhteen, miten ja missä työskentelemme tänään. On todennäköisempää kuin koskaan, että vietämme enemmän aikaa kotona työskentelyyn kuin aiemmin. Siksi on tärkeää, että sinulla on työhön sopivat välineet. Riippumatta siitä, työskenteletkö kotona väliaikaisena toimenpiteenä vai kotitoimistosi kokoonpano on pysyvä, samat korkealaatuiset laitteet ovat välttämättömiä, jotta pystyt työskentelemään vähintään samalla tehokkuustasolla ja terveydentilalla kuin yrityksen toimistossa.