Yritys

Tietoa meistä

Terveydenhuollon innovatiivinen teknologiapartneri

Divicon Oy on vuonna 2012 Suomessa perustettu teknologiayritys. Yhdessä laajan kumppaniverkostomme kanssa kehitämme optimoituja ratkaisuja IT-laitteiden elinkaarenhallintaan aina hankinnasta kierrätykseen saakka. Innovatiivinen palvelumme ja tehokas ohjelmistoratkaisumme maksimoivat laiteinvestoinneista saatavan hyödyn ja minimoivat laitteiden aiheuttaman ympäristövaikutuksen.

Meillä on vuosien kokemus erityisesti terveydenhuollon sektorista. Kehittämämme palvelut tuottavat terveydenhuollossa toimiville asiakkaillemme tarkkaa ja reaaliaikaista tietoa laitteiden elinkaarenhallintaan ja diagnostisilta laitteilta vaadittavaan laadunvalvontaan. Helppokäyttöinen ohjelmistomme on kehitetty ja testattu tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olemme myös Eizon diagnostisten näyttöjen virallinen jälleenmyyjä Suomessa ja toimitamme vaatimukset täyttäviä näyttöjä ja niiden laadunvalvontaa kuukausihintaisena palveluna.

Divicon panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja omiin tuotteisiin ja palveluihin. Divicon on henkilökunnan ja investointiyhtiöiden omistama. Taustalta löytyy mm. Kare Group, joka on suomalainen kasvuyrityksiin sijoittava yhtiö.