Nyt saatavilla odotettu uutuusmalli, joka on kustannustehokas sekä huippulaadukas vaihtoehto.

EIZO RadiForce MX317W 30,5 tuuman 8 megapikselin CE-MD/MDR hyväksytty diagnostinen näyttö, on suunniteltu lääketieteelliseen käyttöön.

Tämä huippuluokan näyttö tarjoaa tarkan kuvanlaadun sekä monipuoliset liitännät, ja sillä on myös FDA 510(k) hyväksyntä yleisradiografiaan.

Tässä on joitakin MX317W:n tärkeitä ominaisuuksia:

  1. USB-C-liitäntä: Näytössä on USB-C-liitäntä, joka tekee sen käytöstä joustavaa. Voit liittää näytön suoraan kannettavaan tietokoneeseesi yhdellä kaapelilla, ja saat käyttöösi kaikki toiminnot, kuvan ja liitännät.
  2. HDMI ja 2 x DisplayPort: Näytössä on myös HDMI- ja 2 x DisplayPort -liitännät normaalin kuvasignaalin siirtoa varten.
  3. USB-keskitin: Näytössä on USB-keskitin jossa on kolme USB tyypin-A liitäntää. Voit kytkeä suoraan näyttöön USB-laitteita, kuten näppäimistön ja hiiren.
  4. LAN-liitäntä: Näytössä on myös LAN-liitäntä, joka mahdollistaa verkkoyhteyden.
  5. 94W latausteho: USB-C-liitäntä tukee myös 94W lataustehoa, jolla voit ladata kannettavaasi.

EIZO RadiForce MX317W on valmistettu yli 70 % uusiomuovista, ja sen pakkaus on tehty kierrätetystä pahvista ja paperista. Näytön kaapelit on paketoitu paperiin muovipussien sijaan, mikä vähentää ympäristöön päätyvän jätteen määrää joka edistää materiaalien uudelleenkäyttöä ja kierrätystä.
Tämä tekee MX317W:stä ympäristöystävällisen vaihtoehdon, joka samalla tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn etäradiologeille ja muille lääketieteellisille ammattilaisille

Liitettynä Diviconin Radi-Cal palvelun jatkuvaan laadunvalvontaan saat näytöstä kaiken oleellisen tiedon keskitetysti koko elinkaaren ajan.

Radi-Cal palveluun voidaan liittää myös etäkäyttömonitorit sekä tarvittaessa myös muiden valmistajien näytöt STUK suositusten mukaisesti noudattaen lääkinnällisten laitteiden säädöksiä.

MX317W on loistava vaihtoehto esim. etäradiologeille ja organisaatioille missä oikeat työvälineet terveydenhuollon ammattilaisille on avainasemassa sijainnista riippumatta.