Helsinki, 3.1.2023 – Divicon Oy:n hallitus on nimittänyt Marek Davidjukin yhtiön toimitusjohtajaksi 9.1.2023 alkaen.

Helsinki, 3.1.2023 – Divicon Oy:n hallitus on nimittänyt Marek Davidjukin yhtiön toimitusjohtajaksi 9.1.2023 alkaen. Davidjuk on viimeksi toiminut Divicon Oy:n johtotehtävissä.

Tätä aiemmin Davidjuk on toiminut useissa liiketoiminnan johtotehtävissä, muun muassa Helsingin Tietokeskus Oy:n toimitusjohtajana ja Tietokeskus Finland Oy:n liiketoimintojen johtotehtävissä sekä yrittäjänä ja sijoittajana suomalaisiin terveydenhuollon innovaatioihin liittyen.

Kari Kivistö siirtyy vastaamaan IT-laiteomaisuuden elinkaarenhallintaan liittyvän liiketoiminnan toteuttamisesta yhteistyössä Netum Group Oyj:n kanssa.
Omaisuudenhallinta nykyisessä Suomen hyvinvointimallissa on osoittautunut voimakkaasti kasvavaksi liiketoiminnaksi, johon Divicon panostaa myös jatkossa vahvasti. Kivistön järjestelmäosaaminen sekä liiketoiminnan tuntemus tekevät Diviconista yhä vahvemman kumppanin.

– Diviconin kovalla osaamisella ja huippuluokan tuotteilla on hyvä rakentaa tulevaisuutta. Laaja kumppaniverkosto, jonka luotettava osa Divicon on ollut jo yli 10 vuotta, kehittyy entisestään ja kasvumme jatkuu vahvana tulevaisuudessa, Davidjuk sanoo.