Diviconilta saat Eizon diagnostiset näytöt myös hammashuollon tarpeisiin – Osallistu webinaariin 26.11.

Pidämme webinaarin 26.11. klo 15:00 alkaen Teamsin välityksellä. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan! Ilmoittaudu 20.11. mennessä osoitteeseen ilmoittautumiset@divicon.fi.

Miika Nieminen, Professori, OYS:
Kuvanäyttöjen laadunvarmistus tänään.

Soili Kallio-Pulkkinen, HLT, EHL, PPSHP:
Minkälainen näyttö hammaslääketieteellisten kuvien tulkintaan?

Esa Liukkonen, FT, Tutkimuskoordinaattori, OYS:
Diagnostiset näytöt vs. perusnäytöt hammaslääketieteen käytössä.

Lars Rovig, Business Development Healthcare IT, EIZO Nordic:
Sopivimmat Eizo-näyttömallit hammashoitoon ja RadiCS-ohjelmiston ominaisuudet.

Suosittelemamme Eizo-mallit hammashuollon käyttöön

MX216 on 21 tuuman ja 2MP värinäyttö, johon on määritetty DICOM-harmaasävyskaala valmiiksi tehtaalla. Se näyttää radiologisten kuvien harmaasävyt kohteen vaatimusten mukaisesti. Radiologiset kuvat näkyvät kirkkaina ja selvästi erottuvin kontrastein. MX216 loistaa myös puhtailla väreillään ja tasaisella kirkkaudellaan DUE -toiminnon ansiosta. Tällöin pienet yksityiskohdat ja harmaasävyt toistetaan oikein koko näytössä. Näyttöä voidaan käyttää pysty- ja vaakasuunnassa. Lue lisää..

MX315W on 31,1 tuuman 8MP värinäyttö 4K:n resoluutiolla (4096 x 2160 pikseliä), mikä varmistaa entistä tarkemmat yksityiskohdat. DUE -toiminto varmistaa näytön kuvan tasaisen kirkkauden, jolloin pienet yksityiskohdat ja harmaasävyt toistetaan oikein koko näytössä. DICOM-harmaasävyskaala on määritetty valmiiksi tehtaalla. Kokonsa ja kuvanlaatunsa vuoksi MX315W sopii erityisen hyvin eri alueiden kuvantamista koskevaan diagnosointiin ja 3D-mallien katseluun. Lue lisää..

Eizon radiologiset näytöt ovat CE MD hyväksyttyjä diagnostisia apuvälineitä, joilla saa tehdä lausuntoja tai potilaan hoitoon vaikuttavia diagnooseja. Eizon radiologiset näytöt täyttävät din 6868-157, pas 1054 (EUref) ja Dicom gsdf laatuvaatimukset. Näytöt voidaan kytkeä RadiCs-valvontajärjestelmään, jolla voidaan toteuttaa jatkuva laadunvalvonta.

Mainoksemme Hammaslääkärilehden Messunumerossa 12/2020, ilmestyy 30.10.

mainos_hammaslaakarilehti12_divicon

Vastaa

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*