Palkki
Divicon Oy;n osaamista vahvistaa alan kokeneimmista ammattilaisista koostuva neuvonantajaryhmä. Rautainen ammattitaito on ohjannut toimintaamme ja palveluidemme muodostumista alan tarpeiden täyttämiseksi.


Muutos parempaan kuvanlaatuun on RadiCal kuvantamispalvelut
Sanoo johtava lääkäri Kari Askonen


Erittäin suuri uudistus lääkäreille röntgenkuvien katseluun

  • Lääkärit kokevat työskentelyolosuhteiden parantuneen
  • Diagnostisointi nopeutuu
  • Potilasturvallisuus paranee
  • Konsultaation tarve vähenee ja kulut vähenevät merkittävästi erikoisairaanhoidossa RadiCal palveluilla

Matti Kestilän erityisosaamista ovat mammografiat, rintojen ultra­ääni- sekä rintojen magneetti­tutkimukset, rintojen tutkiminen implantti­leikkauksen jälkeen, ohut- ja paksuneulanäytteiden otot ultra­ääni­ohjatusti rinnoista ja muista elimistä sekä muut ultra­ääni­ohjatut punktiot ja - injektiot mm. niveliin. Hän on tehnyt 130.000 kliinistä mammografiaa, 30.000 seulonta­mammografiaa varmistus­tutkimusten kera ja 400 rintojen magneetti­tutkimusta, 2009 Helsingin yliopistollisen keskussairaalan Syöpäkeskuksen konsultoivana mammografia- ja ultaääni-radiologina, syyskuusta 2013 Norrlannin yliopistollisen keskussairaalan ( Uumaja ) ja toukokuusta 2015 Satakunnan keskussairaalan konsultoivana ja kouluttavana rintaradiologina.


Eläinlääketieteen tohtori Mari Vainionpään huippuosaamista eläinlääkäriasema Askeleessa RadiCal palveluilla. Mari on suorittanut eläinlääketietellisen farmakologian ja toksikologian erikoistumisjakson. Erityisenä kiinnostuksen kohteena eläinten kivuliaiden tilojen havaitseminen ja niiden hoito, pehmytosakirurgia, hammashoidot sekä myrkytysten hoito.


Alexandre Hadjikov Lapin keskussairaala
RadiCal palvelu on tuonut kuvan laadun aivan uudelle tasolle jollaista terveydenhoidossa on kaivattu jo vuosia.